Het Yoga-perron

 

Het Yoga-perron biedt een onderbrekingsmoment in je drukke bestaan. Op het Yoga-perron ervaar je dat het waardevol is om even stil te staan. Een beetje vertraging is soms helemaal niet erg. De vorm van yoga die ik geef bestaat grotendeels uit hatha yoga.
Met deze vorm van yoga vinden we balans tussen inspanning en ontspanning, vasthouden en loslaten, links en rechts, in- en uitademen, tussen lichaam en geest, en tussen hoofd en hart.

 

Met het Yoga-perron maak ik mijn droom om yoga en meditatie door te geven werkelijkheid. Ik wil je weer laten herinneren hoe het is om met aandacht te voelen, laten ervaren hoe je de spanning weg kunt laten vloeien en hoe je met meditatie je denken tot rust kunt brengen. Daardoor ontstaat helderheid en neem je scherper waar. En dat zorgt weer voor rust en ruimte in je hoofd.

 

Groepsyoga
In een les van een uur beoefenen we bewust en met volledige aandacht verschillende yogahoudingen. Tijdens een yogales kom je weer in verbinding met jezelf. De verbinding die je tijdens een yogales ervaart vertelt je wat jij nodig hebt en ….. dat gaat verder dan de yogamat..

 

Stoelyoga

Bent u al wat ouder, fysiek beperkt of is een gewone yogales te inspannend voor u?
Wilt u vitaal blijven?
Vindt u het fijn om samen met gelijkgestemden aan uw flexibiliteit te werken?
Dan kan stoelyoga iets voor u zijn.
Bij stoelyoga worden alle houdingen op en rond de stoel uitgevoerd. Het is erop gericht spieren en gewrichten soepeler te maken. Ontspannen en genieten staat voorop. Het is een fijne methode om op een veilige manier uw fysieke en mentale gesteldheid te verbeteren.

 

Wat doet stoelyoga:

• Het verbetert uw balans en stabiliteit
• Het maakt u flexibeler
• Het maakt de botten en spieren sterker
• Het houdt de hersenen scherp
• Het maakt gelukkiger :-)

 

Personal yoga-coaching
Een uur waarin yoga en coaching gecombineerd worden. De focus ligt op ontwikkeling, beweging en thuiskomen bij jezelf. Kernwoorden: hier en nu, persoonlijke groei, beweging en plezier. Genieten van het proces zonder oordeel met als doel weer bij je kern te komen en te weten vol overtuiging: dit ben ik, dit is wat ik wil en hier word ik blij van.