Wat biedt Het Coachstation?

 

Het Coachstation sluit altijd aan bij jouw wensen en doelen. Jouw vraag is het vertrekpunt. Samen bepalen we welke coachroute het beste bij jouw bestemming past.


Begeleiden
Meerdere sessies om je bestemming te bepalen en te bereiken.


Adviseren
Eén of twee sessies om waarom en hoe van bestemming en route te onderzoeken en bepalen. Bijvoorbeeld bij leidinggevende van een team.

 

Sparren
Eén interactieve sparringsessie waarin je frisse inzichten en benaderingen voor je vraagstuk krijgt aangereikt, zodat je nieuwe routes ontdekt.

 

Reistrajecten

 

De reistrajecten van Het Coachstation zijn zowel individueel als in teamverband af te leggen.

 

Met jezelf op pad: individuele coaching
Je vertrekpunt kan zowel privé als werk zijn. Tijdens dit reistraject leer je over jezelf, je omgeving en je reisdoel. Met niemand minder dan jezelf!

 

Samenreizen: teamcoaching
In organisaties die voortdurend in beweging zijn, zijn flexibele en ontwikkelingsgerichte medewerkers de sleutel om de bestemming te bereiken. Met teamcoaching van Het Coachstation werken we in dit reistraject aan een gezamenlijke bestemming en aan samen reizen in de breedste zin van het woord.

 

Hoe werkt Het Coachstation?

 

Tijdens de eerste ontmoeting / afspraak bepaal jij samen met Het Coachstation de bestemming en de coachroute die daarbij past. Je bereikt immers het meest als je zelf het reisdoel bepaalt. We stellen vast welke tussenstations we zullen aandoen en onderzoeken welke bagage we meebrengen.

 

Reiswijze

 

Het Coachstation staat voor:


• jouw vraag centraal

• oplossingsgericht

• uitdagend, blij, sprankelend

• altijd maatwerk

• focus op beweging/ontwikkeling

• met aandacht en warmte

 

Tarieven


De tarieven van Het Coachstation zijn marktconform. Marean Klei van Het Coachstation is professioneel erkend coach. Neem voor meer informatie over tarieven contact op.

 

Download de Algemene voorwaarden

 

Privacy Policy

 

KvK-nummer: 62481169